SANİYE CAN TÜRKDOĞAN - OKUL MÜDÜRÜ

1986-TURGUTLU doğumludur. 2008 yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2008-2010 yılları arasında Kars Sarıkamış´ta Müdür Yetkili Öğretmen olarak mecburi hizmetini yerine getirmiş, 2014´de İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı´nda Tezli yüksek lisansını tamamlamıştır. Tez konusu olarak "Öğretmen Adaylarının  Öğretmenlik Mesleğini Tercih Etmelerinde etkili olan Faktörlere Göre Mesleki Kaygıları" isimli çalışmasını bitirmiştir.2010 yılından itibaren Denizli´nin Babadağ ilçesinde Özel Eğitim Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Satranç Eğitmeni gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur. Ekim 2019´dan beri okulumuzdaki görevine devam etmekte olup evli ve iki çocuk annesidir.

(258) 281 4002 Eposta